Evert_voor

"Met mijn passie voor sport, enthousiasme en ervaring, help ik je met het behalen van jouw doelen!"

Evert C. Maris | Personal trainer
Evert_na
Teleurgesteld in zijn (verkeerde) beroepskeuzes is Evert naar Curacao geëmigreerd. Wat een sabbatical zou zijn van 6 maanden werd een verblijf van 2.5 jaar. Eerst werkte Evert veel in de HoReCa, (met de bijbehorende leefstijl van veel eten en drinken) tot hij besloot duikinstructeur te willen worden. Hier is echter wel een medische verklaring voor nodig van een arts. Want om te duiken moet de instructeur wel voldoende fit/gezond zijn. Met een lichaamsgewicht van 122kg een te hoge bloeddruk/cholesterol en een slechte conditie vond de arts niet dat Evert gezond was.

Dit was voor Evert het moment om eerst teleurgesteld en kwaad te zijn op de dokter en iedereen om hem heen en daarna zijn leven aan te pakken. Hij verruilde zijn auto voor een mountainbike, ging elke dag naar de sportschool en begon zich te voeden met voornamelijk groenten, mager vlees en rijst. Later is dit patroon aangepast aan een ViVo-eetpatroon. Hier is zijn passie en verslaving voor fitness ontstaan.
Na enige weken is hij nogmaals naar de arts gegaan en is uiteindelijk PADI-Divemaster geworden MET een baan bij Divebus-Curacao. Toen het eiland te klein werd en de uitdagingen minder werden heeft Evert besloten om terug naar Nederland te gaan. Direct bij aankomst had hij een baan gevonden als barkeeper. Toch wilde hij iets anders met zijn leven en is de opleiding: "International business" gaan volgen bij Knowmads in Amsterdam.

In deze opleiding werd het nog duidelijker dan dat het voorheen al was dat Evert met zijn passie fitness en gezondheid wilde gaan werken en heeft het bedrijf "EPT" en www.epttraining.nl opgericht waar jij nu de informatie leest. Ook heeft Evert de opleidingen "vitaliteitscoach" "lijfstijlcoach" en "personal trainer Pro" met veel plezier en interesse gevolgd bij het opleidingsinstituut Chivo welke toonaangevend is op het gebied van educatie voor personal trainers/vitaliteitscoaches.
Elke dag bestaat voor Evert uit verschillende personal trainingen, het voeren van coachings-gesprekken, het op de hoogte blijven van de meest recente informatie op het gebied van fitness en gezondheid zowel off als online en het verzorgen van trainingen van (top-)sport(ers)(teams) ook traint Evert 7 keer per week (micro-training) voor het NK powerlifting 2017. Door zijn passie met sporten is Evert in aanraking gekomen met de maker van de website Workoutsquad. Hier probeert hij een groot aantal mensen te helpen vitaal te worden door zijn informatieve filmpjes. Door zijn ervaring als extreem-obees (Bmi 38.1) zijn kennis van gezondheid (Chivo) en zijn passie voor fitness, gezondheid en topsportbegeleiding heb jij de juiste persoon gevonden voor de meest uiteenlopende uitdagingen.

Zowel bij afslanken, aankomen, een gezonde levensstijl aanleren en voor prestatie gerichte coaching heb jij de juiste persoon gevonden. Ook te vinden op EPT-Facebook en op EPT-Instagram (filmpjes) Neem direct contact op!