Geef jezelf een fit en vitaal lijf kado!

Personal Training is de meest doeltreffende manier voor het bereiken van de meest uiteenlopende doelen op fitness en gezondheidsgebied. 2 Keer per week, voor een periode van 3 maanden. In deze 3 maanden kunnen wij op een uitermate doeltreffende manier een blijvende leefstijl-verandering aanleren die gemakkelijk vol te houden is.

Wij doen daarom ook aan het informeren van de sporters met feitelijk juiste informatie. Tevens leiden wij de sporter op om te begrijpen waarom iets gedaan wordt.

Doelen waaraan gewerkt kan worden bij Personal training:
  • Afslanken
  • Op gewicht blijven
  • Aankomen
  • Sterker worden
  • Meer energie krijgen
  • Beter worden in een sport of activiteit
Interesse in een intakegesprek of kennismakings-training of vragen over de mogelijkheden voor jou; neem dan nu contact op! Ook op Facebook

Neem direct contact op!

Personal training i.c.m. het ViVo-systeem


Geen dieet, wel blijvend afslanken.
Het ViVo(vitaalvoeden)-systeem.


Het ViVo-systeem. Het lifestyle en voedings-programma dat succes geeft en blijft geven, met de nadruk of voedingseducatie en gedragsverandering eventueel in combinatie met een bewegingsprogramma (met beweging NOG meer effectiviteit).

Het ViVo-systeem & het afslanken zonder dieet-programma


Voor afslanken, aankomen of sportspecifiek (topsport/bodybuilding) is er een systeem.
Afslanken: ViVo./slanker zonder dieet
Aankomen: +ViVo.
Prestatie: Sport-ViVo.

Een dieet is meestal tijdelijk en wekt het zogenaamde "jojo-en" op. Iedereen kan afslanken. De uitdaging is juist in het blijven behouden van dit gewicht. In het ViVo-systeem zoeken wij uit wat er bij jou werkt en eten we alleen de producten die JIJ wilt. We werken bij voorkeur met producten die in Nederland in de supermarkt te verkrijgen zijn en we verkopen geen onnodige aanvullende producten. Want we vinden dat adviezen alleen goed werken als ze praktisch ook passen in jouw leven.

Meer weten over ViVo? Neem contact met ons op!