• "Hij deed het erg leuk, er zat een goede structuur in en gaf ook goede uitleg over hoe de oefeningen uit te voeren. We hebben met elastieken en o.a.ook met kettlebells getraind. Ik heb na de les nog even bij collega's gevraagd en vandaag ook even...positieve reacties allemaal! De spierpijn is al voelbaar dus goede training ;) [...]"
 • Ik kan je (EPT) alleen maar aanraden voor iedereen die PT overweegt! Jouw trainingen zijn afwisselend, effectief en vooral ook leuk!! Je bent iemand, die volledig voor zijn passie gaat en dit ook uitstraalt. Maar bovenal, ook luistert naar de wensen van je cliënten! Hou dat vast Evert Maris en dan kun je nog heel veel mensen blij maken en motiveren!! En daar doe je het voor :)
  Miriam van M.
 • Na ruim een jaar te sporten: zwemmen, hardlopen en fitness miste ik nog iets. Ik behaalde weinig resultaat en miste de gezelligheid van groepslessen. Via een vriendin kwam ik bij Evert zijn bootcamp terecht en was ik meteen verkocht. Wat ik leuk vind is: dat ik op mijn eigen tempo en uithoudingsvermogen uitgedaagd wordt om tot het uiterste te gaan en dat met een leuke groep mensen.
  Sanja
 • Evert geeft altijd duidelijke uitleg en legt het desnoods nogmaals uit (of 2x) als het niet begrepen wordt. Alles wat Evert vertelt of uitlegt over sport of voeding is onderbouwt door onderzoeken wat hij overal vandaan haalt. Ik heb al meerdere trainers gehad maar het grootste voordeel van Evert is dat hij zijn training/bootcamp aanpast op de personen die aanwezig zijn. Zodat iedereen het leuk heeft en het uiterste uit zichzelf kan halen.
  Natasja van den Berg
 • Evert is fanatiek, motiverend en enthousiast! Prettig om mee te trainen, ik kan iedereen (uit eigen ervaring) een training/ bootcamp aanbevelen!
  Marleen Verstoep - Relatiemanager MKB
 • Ik heb de afgelopen jaren allerlei groepslessen in de sportschool geprobeerd en verschillende diëten gevolgd maar ben nooit ergens mee door gegaan, tot ik een keer mee gevraagd ben naar een Bootcamp bij Evert/EPT. Ondertussen ben ik overgestapt op PT waarbij ik ook coaching krijg op het gebied van voeding en vind ik het juist leuk om te gaan sporten! Ik had nooit gedacht dat ik er ooit naar uit zou kijken om mijn sportschoenen weer aan te doen!
  Maike
 • Ik heb nog nooit gesport en vond er nooit wat aan gymlessen waren altijd een nachtmerrie, nu doe ik al maanden met veel plezier bootcamp. Ook als ik iets moeilijk vind om te doen krijg ik aandacht en de ruimte om vragen te stellen, van andere groepslessen wil ik niets weten, bij EPTbootcamp zijn we een leuke club samen!
  Lien
 • Het fijnste van de trainingen met Evert is de goede gesprekken en de feitelijke kennis. Ik lees regelmatig artikelen in Telegraaf, Margriet en Libelle die ik meeneem en vraag wat er wel en niet klopt. Evert kan met goede argumenten uitleggen waarom iets wat ik lees in een blaadje wel of niet aannemelijk kan zijn. Ik beschouw Evert als een goede vriend waar ik mijn vreugde en soms verdriet mee kan delen. Evert is een van de meest integere personen die je ooit zal tegenkomen.
  Anoniem
 • Eigenlijk wil ik iets leuks doen met mijn broer, waar wij beiden ook wat aan hebben, wij besloten een proefles te nemen en waren direct helemaal tevreden. Nu trainen wij elke week 2 keer samen in de buitenlucht op het niveau wat wij fijn vinden zonder "bekeken" te worden.
  Anoniem
 • Na mijn scheiding zat ik in een dip en had nergens zin in. De PT's hebben mij weer op het juiste pad gekregen, zit lekker in mijn vel en heb sinds kort zelfs een nieuwe vriendin!
  Anoniem
 • Ik heb energie en zin in het leven teruggekregen door lekker buiten te sporten met Evert. Dit was de beste investering die ik in jaren heb gedaan.
  Anoniem
 • Door de goede personal training van Evert ben ik een stuk sterker en fitter geworden. Hij weet me elke keer weer te pushen om 100% te geven op elke training! Elke training is anders en aangepast op mijn persoonlijke wensen! Top!
  Johnnie Van Straten
 • Top! Wordt gedacht aan jouw tempo zodat je gewoon bij kan blijven met de rest!
  Vivianne Dekkers

Jouw naam (verplicht)

Afzender vermelding
 Ik mag met naam en toenaam genoemd worden Ik mag met naam en functie (werk) genoemd worden Alléén mijn voornaam graag graag anoniem

Je e-mailadres (voor persoonlijke terugkoppeling van EPT Training, niet verplicht)

Uw bericht

Ik stel een terugkoppeling naar aanleiding van deze referentie op prijs
 Ja Nee