Wedstrijdverslag:

Zaterdag 21 april was het Nederlands Kampioenschap Powerlifting in Tilburg. Ik (Evert) mocht met een 115,35 kg lichaamsgewicht meedoen bij de zwaargewichten/klasse tot 120kg. Mijn tegenstander @tymboo was helaas geblesseerd geraakt, maar heeft mij flink laten zweten want het was tot de laatste deadlift spannend.

Dit jaar mag ik mij Nederlands kampioen powerlifting noemen met 245kg squat, 185kg bench en 270kg deadlift dus 700 kilogram totaal!

Volgend jaar zal ik waarschijnlijk flink sterker moeten worden en dit ook laten zien om mijn titel succesvol te verdedigen!

Grootste dank aan top-coach en EPT-trainer Chris/Viking/ @stormlifestyle die mij al jaren coached en mijn programmering verzorgd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *