Ben je op zoek naar een personal trainer in Velserbroek, Waardepolder, Santpoort of Haarlem? Wij werken vanuit Ijmuiden en Haarlem Noord dus vlak in de buurt. Daar kunnen we je persoonlijk begeleiden tot je net zo fit, slank en gezond bent als jij wilt.

Hoe fit wil je zijn?

Iedereen heeft zijn eigen doelen. De één wil een paar kilo afvallen. Een ander wil wat meer conditie krijgen. En een derde is serieus aan het trainen voor een killer body of de New York Marathon. Wat jij precies wilt, maakt ons niet uit. Wij zijn er voor om samen met jou te zorgen dat je jouw persoonlijke doel behaalt. Dat betekent dat we je motiveren, tips geven over voeding en beweging, en samen met jou een haalbaar trainingsschema opstellen. Met ‘haalbaar’ bedoelen we ook dat het wel bij je levensstijl moet passen. Niet iedereen wil om 6 uur ’s ochtends opstaan om eerst eens een uur te gaan rennen. Maar als je serieus aan je conditie en/of je gewicht wilt werken zul je toch momenten moeten vinden om oefeningen te doen. En in veel gevallen zul je ook je voedingspatroon moeten aanpassen. Het is niet anders.

Personal trainer in IJmuiden of in Haarlem-Noord?

Wil je jouw personal trainer in Haarlem thuis ontvangen, wil je liefst buiten in het bos of de duinen trainen, of kom je gewoon naar ons sportcentrum? Onze personal trainers werken in principe vanuit de vestiging van Snap Fittnes in IJmuiden, waar alle faciliteiten zijn voor een veilige en professionele allround training. Van cardio-toestellen tot apparaten voor krachttraining. Maar het gebeurt ook wel dat onze personal trainer in Velserbroek, Santpoort, Bloemendaal of Haarlem aan huis komt bij mensen die zelf een fitnessruimte hebben. Wij zijn heel flexibel.

Maak kennis met jouw personal trainer

Als je in of nabij Haarlem een personal trainer zoekt, heb je die nu gevonden. Nou alleen nog kijken of het ook op het persoonlijke vlak klikt. Bel of mail ons voor een eerste afspraak, dan kijken wij welke personal trainer in ons team jou het beste kan helpen met jouw specifieke trainingsdoelen.