Wil jij ook afvallen? Blijvend? Met leefstijl-verandering?

Afvallen HaarlemDan is het programma: “Afvallen zonder dieet” misschien iets voor jou. Dit is een programma van 3 sessies om aan de slag te gaan met je gedrag en gewoontes in voeding. Het is individueel of in groepsvorm te volgen. Het programma is duidelijk, simpel, haalbaar en heeft een doorlooptijd van 6 weken met als doel duurzaam afvallen zonder te verhongeren!

Waarom gaan we niet diëten?

Eigenlijk vanwege een zeer eenvoudige reden. Diëten werkt meestal maar tijdelijk en is minder gezond voor je lichaam. Aan een dieet zit altijd een begin en een eind. En als je dan stopt met je dieet, dan val je terug naar je oude gewoontes. Of erger nog. Vaak kom je meer aan na een dieetsessie dan voordat je begon. Het zogenaamde jojo effect treedt in. Naast het feit dat het ongezond is, is het ook nog eens ongezond voor je portemonnee! Een dieet bestaat over het algemeen uit lijstjes. Lijstjes met met weekmenu’s eventueel aangevuld met pillen of poeders die je tot je mag nemen. Wij gaan niet voor jou bepalen wat je wel en niet mag eten, maar coachen je in je eigen kracht door middel van ons unieke lifestyleprogramma naar evenwichtig en een vooral gezond en bestendig eet- en beweegpatroon, welke goed vol te houden is.

Successcore van 94%

De statistieken van het programma laten zien dat maar liefst 94% van de deelnemers doelstellingen van het programma behalen. En met doelstelling wordt dan bedoeld dat de deelnemers ook na het programma voldoende geconditioneerd blijken te zijn dat ze blijvend op gewicht blijven. Afslanken zonder dieet is mogelijk in: Alkmaar, Haarlem, Heerhugowaard, IJmuiden en omliggende gemeenten!

Wat kost het? Contact opnemen